Alfaco Kft.

Carel folyadékhűtő szabályzók


mch2

mch2

Folyadékhűtők és hőszivattyúk szabályozására kifejlesztett parametrikus szabályzó. Maximálisan 2 hűtőkörös, körönként 2 hermetikus-, vagy egy félhermermetikus 1x teljesítmény szabályozású kompresszor(o)kból álló rendszerhez.

 mch2SE

mch2 SE

A mch2 szabályzó továbbfejlesztett típusa. Fő változás, hogy hőszivattyús üzemben már lehetőség van a külső hőmérséklet függvényében eltolni a leolvasztási hőmérséklet alapértéket, valósidejű órával rendelkezik és egyszerűbb Rooftop egységek kezelésére is alkalmas.

 mch3

mch3

Folyadékhűtők, RoofTop egységek és hőszivattyúk szabályozására kifejlesztett parametrikus szabályzó. Maximálisan 2 hűtőkörös, körönként 3 hermetikus kompresszorral szerelt rendszerekhez. Okos leolvasztással, automatikus hangolással, elpárologtató működésének optimalizálásával és elpiszkolódásának figyelésének lehetőségével.

PCO

PCO szabályzók

Amennyiben bonyolultabb, sok kompresszorból, vagy nagyobb félhermetikus-, csavar kompresszorokból álló rendszerről van szó, akkor is tudunk megoldást kínálni. Standard Carel szoftverek is rendelkezésre állnak, de igény esetén lehetőség van ezek módosítására is.


ugrás a fõoldalra