Alfaco Kft.

Carel felügyeleti eszközök


Az áruromlás megelőzése érdekében hűtött áruk hőmérsékletét szűk tartományon belül kell tartani. A HACCP adatgyűjtést ugyan sok helyen még papír alapon végzik, de ez nem teszi lehetővé a rendszerek valós idejű figyelését, így meghibásodás esetén egy éjszaka alatt akár nagyobb kár keletkezhet, mint a felügyeleti eszköz teljes bekerülési költsége.

A felügyelet az adatgyűjtés mellett, a rendszerek beszabályozását is segíti. De szoftveres addon-ok aktiválásával, akár energia megtakarítást is eredményezhetnek (pl. lebegő szívónyomás szabályozás).

A felügyeleti eszközökkel lehetőség van a szabályzók működésébe távolról beavatkozni, így sok esetben nincs szükség a helyszíni kiszállásra.

A Carel két felügyeleti megoldást kínál:

 PWPRO

PlantWatchPRO

Kis és közepes telepítésekhez szánt felügyeleti eszköz. Egyszerűen gyorsan telepíthető, maximálisan 50 szabályzóból álló rendszerekhez. Nagy épületfelügyelethez Modbus Slave egységként csatlakozhat. 

Beállítási segédletek:         Link

PVPRO

PlantVisorPRO

Közepes és nagy telepítések szánt megoldás. Maximálisan 300 szabályzós rendszerekhez, ill. ahol szükség van a felület szerkesztésére. A PlantVisor PRO több gyári kiegészítővel rendelkezik, amikkel tovább bővíthetők a felügyeli funkciók.


ugrás a fõoldalra